#oktfull

Célunk a fejlesztési célú programokhoz való minőségi és érdemi operatív/szakmai hozzájárulás a humán szektorban, különösen az oktatás területein. Cégünket azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy az oktatásban szerzett tapasztalatainkat párosítva fejlesztési, menedzsment és pályázati területen szerzett másfél-évtizedes rutinunkkal, minőségi módon legyünk képesek támogatni és segíteni a minket választó cégeket, intézményeket és szervezeteket.

Elkötelezettek vagyunk az oktatás, mint nemzetstratégiai fontosságú ágazat fejlesztése mellett. Cégünk működésével szeretnénk megmutatni, hogy üzleti alapú kapcsolatokban is lehetséges felelősségteljes módon szolgálni a „fejlesztés ügyét”. Együttműködő partnereinkkel közösen arra törekszünk, hogy a megbízói igényeknek teljes mértékben megfelelő szolgáltatásokat, valamint az ezekhez szükséges szakmai hátteret maradéktalanul biztosítsuk.

Alapvetés számunkra, hogy megrendelőink igényei alapján, ahhoz idomulva a lehető legmagasabb színvonalú termékeket hozzuk létre. Ez biztosítja, hogy a tervektől kezdve a megvalósulás során a befejezésig olyan eredmények szülessenek, melyeket partnereink sajátjukként kezelnek és értelmeznek.

Az OKT-FULL Kft. az elmúlt években nagyszámú projektet valósított meg sikerrel. Megrendelőink között állami szervezetek csak úgy megtalálhatók, mint a piac szereplői. Tevékenységünk az oktatás valamennyi alrendszerén keresztül a humán ágazatok egyéb területeire is kiterjed (szociális szféra, felnőttképzés, önkormányzati igazgatás, egészségügy, kultúra, művelődés, sport, stb.).

Működési elvünk, hogy minden egyes projekt kapcsán kiemelt figyelmet szenteljünk annak, hogy cégünk munkavállalói, a szakmai területek vezetői minden esetben képesek legyenek igazodni a megrendelői elvárásokhoz. A minőségi munka érdekében minden esetben az adott területen adekvát és elismert tudással bíró szakértőkkel, alvállalkozói körrel dolgozunk, mely a minőségi eredmények elérésének alapvető feltétele.