Működési területeink

Köznevelés

Elkötelezettek vagyunk a köznevelés érdemi és magas szakmai színvonalú támogatásában. Projektjeink megvalósítása során arra törekszünk, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek a megrendelői igényeknek való maradéktalan megfelelésen túl érdemben járulnak hozzá a köznevelés különböző aspektusú és célú alterületeinek sikeréhez. Kiindulási alapunk, hogy fejlesztési programok szakmailag megalapozott módon megtervezett céljait felelősséggel, megfelelő szakmai kvalitású és kompetenciájú szakemberek bevonásával lehetséges hosszútávon megtérülő módon megvalósítani.

Felsőoktatás

Munkatársaink zöme ezen a területen töltötte eddigi pályafutásának legnagyobb részét. Szívügyünk a magyar felsőoktatás minőségéhez való hozzájárulás. Kiemelten fontosnak tartjuk a felsőoktatási szolgáltatások folyamatos, meg nem szűnő fejlesztését. Hiszünk a felsőoktatási mobilitás értékteremtő erejében és a felsőoktatási szektorra vonatkozó döntések adat-alapú támogatásában, a kapcsolódó szolgáltatások hatékonyságának növelésében.

Kutatások

Az OKT-FULL Kft. projektjeinek jelentős része kutatási tartalommal bír. Társadalomtudományi végzettségű munkatársainkkal számos projektet valósítottunk meg, melyek empirikus felméréseket, különböző monitoring tevékenységeket, közvélemény kutatásokat foglaltak magukba, kiterjesztve persze mindezeket az előálló adatmennyiség feldolgozására, összefoglalására, elemzésére és a megrendelő igényei szerint való visszacsatolásra, vonatkozó ajánlások megfogalmazására. Elmondhatjuk, hogy ezen „horizontális” profilunkkal sok esetben elhagytuk az oktatás világát és jó néhány feladatot valósítottunk meg az egészségügyi, kulturális, önkormányzati vagy éppen nemzetpolitikai területen is.

Kommunikáció

Számos projektben dolgozunk a klasszikus rendezvényszervezési feladatoktól kezdve a kiadványszerkesztéseken át a marketing és egyéb projekt kommunikációs feladatok megvalósításáig. Cégünk ezen projektek esetében olyan szolgáltatókkal dolgozik együtt, akik minőségi termékeket hoznak létre saját alterületeiken.

Képzések

Cégünk számos projektet bonyolított le a felnőtt- pedagógus- és szociális képzések területén, melyek során országszerte többezer fő képzését valósítottuk meg sikeresen.